Frøya - Kjelsås 2 - 2-0

1-0 67min Simen August Næss (straffe)

2-0 81min Johan Fredrik Bønæs Kvalheim

Da er årets første hjemmekamp gjennomført, vi fikk besøk av et ungt Kjelsås 2 lag.
Mens solen skinte på Tjønnen skuffet ikke guttene våre heller. Frøya vinner 2-0 i en kamp vi føler vi vinner fortjent og skaper mye. Men på dette nivået kan vi aldri slappe av og Kjelsås var med lenge og vi satt litt med følelsen av at dette var kampen der det første laget som scorer, vinner.

Vi får straffe i det 67 minutt og Simen Næss, som målgarantisten han er, setter den elegant. Mål nr 2 kommer etter 81 minutter og er oppskrift på hvordan et angrep skal være. Flott spill ut på venstrekant, en back på overlapp og godt løp inn mot første stolpe. Der kommer Johan Fredrik Kvalheim og setter 2-0 som også blir sluttresultatet. Kjelsås får en straffe på tampen, men de 160+ oppmøtte på siden får bare se den treffe metallet og Frøya tar 3 viktige poeng i sesongstarten av årets Norsk Tipping-ligaen.

Nå retter vi blikket mot førstkommende lørdag og Ready i Oslo.