Bli medlem →

Ble for feige mot Åsanes ballsikre unggutter

  • Skrevet


Åsane 2 (3-2) Frøya

Frøya ledet den viktige kampen på Åsane Arena både en og to ganger, men med totalmangel på ballbesittelse ble det for tungt til slutt.

En kamp mellom to lag som desperat trenger hvert eneste poeng de kan få med seg i en jevn bunnstrid.

Kampforholdene var strøkne og vi startet slik:

Sander Thorsen.

August Hartberg – Even Vetås – Jon Andre Thue – Vegard Jørgensen

Kristoffer Kvalheim - Helge Braut –Johan Fredrik Kvalheim

Håkon Hodnefjell – Ebraheem Missbah – Anders Joar Berge

Benken: Stian Heggelund, Emil Voster, Henrik Hjørnevik og Sondre Kvalheim

1.omgang:

Åsane tar styringa, men vi ligger fint og kontrollert i blokka. De vrir ballen hurtig fra side til side og vil komme til innlegg fra sine vingbacker.

Etter en kontring vinner Johan Fredrik ballen tilbake høyt i banen før Hartberg og Hodnefjell kombinerer på siden. Sistnevnte finner Kristoffer på sekstenmeter som på lekkert vis trer igjennom sin bror på ett-touch. Fred triller på tvers til Missbahsom hamrer ballen i krysset.

Kampbildet fortsetter i samme spor, og vi ligger bra defensivt, men slurver mye med ball og får til få presise kontringer fremover.

På en corner får en Åsane spiller på merkelig vis sklitaklet ballen via stanga og inn.

Det står likt til pause.

2. omgang

Kampbildet forblir det samme. Vi får til et brudd og Berge stikker i bakrom, han får kontroll på en langpasning og drar seg inn i banen hvor han blir felt like utenfor sekstenmeteren.

Vetås stiller seg opp og hamrer frisparket i krysset, vi går opp i ledelsen nok en gang!

Dessverre blir vi liggende i blokka uten å ha lengre sekvenser med ballen i laget. Åsane får prøve seg gang på gang og da hjelper det lite at vi forsvarer oss godt. Det blir rett og slett for mange repetisjoner. Et skudd fra 20 meter får en ekkel retningsforandring og går inn.

Noen minutter senere slås et innlegg inn og det blir forvirring mellom keeper og stopper, Åsane går opp i ledelsen.

Hele benken kommer inn det siste kvarteret. Først da begynner vi å sette i gang bakfra og bruke ballen. Det blir noen få farligheter, men etter en lang forsvarskamp er det mange slitne bein.

Denne fredagen ble vi for feige og altfor urolige med ball. Noen ganger er vi nødt til å tråkke på kula og ta en ny runde for å bearbeide motstander og få en pust i bakken. Vi må stole mer på egne ferdigheter og ta kontroll over kampen i perioder.

Neste kamp er hjemme mot Djerv 1919 og nok en gang er vi ute etter både poeng og revansj. Kom på kamp!