Bli medlem →

DAMENE DUNDRER VIDERE!

  • Skrevet

Damelaget har hatt to kamper i helgen. Lørdag 7.9, spilte vi hjemmekamp mot Radøy. Med 7 debutanter på laget, visste vi at dette ville bli en tøff batalje. Et godt organisert bortelag tok med seg alle poengene og vant 1-2. Vi spilte tidvis bra fotball og burde kanskje fått et bedre resultat. Tre av debutantene var fra J19 laget vårt, og alle tre klarte seg veldig bra. Håper at vi får se mer av dem på trening og kamper fremover. Tusen takk til J19 for lånet av Vilde, Elise og Sigrid. Strålende innsats fra de unge og talentfulle jentene.

Søndag 08.09 stod Masfjorden for tur. Vi tapte bortekampen før sommeren, og Frøyadamene var klar for å yte maks for at poengene skulle havne på Melkeplassen denne gangen. Det ble en kamp som bølget begge veier i første omgang og det stod 3-2 til Frøya ved halvtid. I pausen snakket vi om at vi ikke måtte gi fra oss så mye rom og at vi måtte bli tøffere i duellspillet. Andre omgang ble mye bedre, og vi kontrollerte inn en grei seier 5-2 til slutt. Takk til alle som kom for å heie på begge kampene. Det betyr mye for damene at dere er på plass! En bra fotballhelg for damene.
Neste helg reiser vi på tur til Voss, hvor vi skal spille kamp mot Ørnar på lørdagen. Etter kampen blir det camping og sosialt samvær, før vi reiser hjem søndag og bortekamp mot Skansens.

Flere damer når toppen