Bli medlem →

Målkalas og poengdeling på Alvøen

• Skrevet

Loddefjord 4 – 4 Frøya

Endelig fløt det bedre i angrep for Frøyas menn, men det holdt kun til ett poeng da man nok en gang slipper inn altfor enkle mål.

På sommerens første dag var vi nødt til å ta innpå motstander Loddefjord på tabellen.

Banen var altså så langt unna klubbhuset at vi var klare og ferdig varmet opp i god tid før kampstart.

Slik startet vi i en 4-2-3-1:

Sander Thorsen

Sondre Kvalheim, Jon André Thue, Marius Skutle, Modestas Vainikaitis,

Philip Hauge, Helge Braut

Even Vetås, Johan Fredrik Kvalheim, Viljar Byrkjeland,

Robin Vindenes

Benken: Håkon Hodnefjell, Emil Voster, Ebraheem Missbah, August Hartberg og Remy Krasniqi.

Sisteskanse Helland er skadet, så Thorsen er hentet på lån fra Sotra. Hartberg har slitt med skade og Jørgensen har fått spanskesyken, dermed vikarierer yngstemann Kvalheim på back.

1. omgang

Vi har medvind og kampen er i gang.

Situasjonen er et defensivt Frøya-lag og et Loddefjord som er vesentlig bedre fremover enn bakover. Ingen av lagene tar altfor store sjanser i starten.

Loddefjord skal sette 1-0 når de kombinerer seg enkelt igjennom og kommer alene med keeper, vi reddes av en slapp avslutning rett på keeper.

Så er det vår tur. Den omskolerte stopperen HelgeBraut drar frem litt brasiliansk magi på midten og finner Vetås ute til høyre som fyrer av en kanon i tverrliggeren.

Dessverre slipper vi nok en gang inn først. Bildøy gjør som han vil ute på venstrekanten og finner en ledig mann i feltet. Avslutningen går mellom beina til Moddi og er vanskelig å se utgangen på for Thorsen.

Heldigvis reduserer vi rett før pause. På corner forsøker Thue en spenstig brasse. Vetås får lempet returen inn foran hvor unge Hauge elegant flikker ballen i mål på skorpioninspirert vis.

2. omgang

Kun to minutter inn i omgangen og vi blir ubesluttsomme etter en corner. Loddefjord får tatt ned ballen, kombinert seg inn i feltet og bredsidet ballen kontrollert i hjørnet.

Da lønner det seg å ha en Byrkjeland som kan utøve magi fremover i banen. Han danser forbi både en og to før han finner Vindenes i feltet som demper ballen og lobber keeper fra kort avstand. Vakkert og 2-2!

Kort tid etter får vi korridorfrispark på høyre side. Byrkjeland svinger inn med presisjon og kraft på hodet til Thue som styrer ballen nydelig i lengste. Vi leder for første gang i kampen!

Men vi evner jo ikke å holde på en ledelse i mer enn 2 minutter. Loddefjord scorer altfor lett på corner, sukk.

Vondt blir til verre når Bildøy vinner løpsduellen mot våre forsvarere og sender kula i en bue over Thorsen. 4-3.

Men vi gir oss ikke, innbytter Voster kommer til avslutning fra skrått hold som Moddi pirker inn på bakre. Spør du Voster så hadde den gått inn uansett, men målscorer fra Litauen er uenig. 4-4.

Vi tar med oss flere fine scoringer og et etterlengtet poeng. Skal vi klatre på tabellen er vi nødt til å luke vekk enkle baklengs.

Neste kamp er hjemme mot Åsane 2, mandag 10.06. Kom og støtt gutta!