Bli medlem →

Poengene hagler inn!

• Skrevet

Uke 39 var en veldig travel uke for Frøya sitt damelag.

Torsdag var det Øygarden som møtte oss til kamp på Tjønnen. Øygarden er et av de 4 beste lagene i puljen og har vært en vanskelig motstander tidligere. Frøyadamene slo dem riktignok før sommeren, men etter det har Øygarden vunnet de syv siste kampene. Revansjelysten var sikkert stor hos damene fra Øygarden. Dessverre for bortelaget var Frøya nok en gang et nummer for stort, og vi vant 4-2 i en dramatisk fotballkamp som lenge så ut til å kunne gå begge veier. Frøyas mål ble scoret av Eline, Maren, Ida Chr og Malene. Dagens beste spiller ble Malin Katrine, som stod en praktkamp i mål!

Lørdag kl 13 var det 11’er kamp mot Os/Nore Neset. Det var ventet en tøff hjemmekamp og det ble det og. Mye tøffe taklinger og situasjoner, men stort sett hadde den myndige dommer Reiersen full kontroll, selv om hjemmebenken ropte på både straffe og kort. To flotte mål fra Anastasia sørget for hjemmeseier og 2-0. Nydelig laginnsats og godt humør sørget for tre nye poeng til damene fra Melkeplassen. Fem minutter på overtid var det liit dramatikk da Lisa løp rett i stangen og skadet hodet i sin iver etter å hindre baklengs. Et kutt og en diger donaldkul var en litt kjip start på lørdagen. Dagens beste spiller var Tia, som hadde en veldig god kamp både som spiss og senere som midtstopper.

Søndag var det 7’er kamp borte mot Olsvik. En kamp vi tapte på forsommeren på kjipeste måte og en kamp hvor vi mistet Malin for sesongen med ødelagt menisk og korsbånd. Det var en revansjelysten gjeng fra Melkeplassen som var dødsklar for å gruse Olsvik. Vi var enige om at for å slå Olsvik, måtte vi forsøke å holde på ballen og spille vårt spill. Dette lyktes vi delvis med, selv om det ble mye rot i det som kan betegnes som en knokkelkamp. To nydelige scoringer fra Fayen sørget for seieren 0-2, og tre poeng til i protokollen. Dagens beste spiller ble Kristina, som ofret knær og tær i kampen på midtbanen.

Nå er det en liten pause i kampene. Neste og siste 11’er kamp er lørdag 19.10 kl 1500 på Tjønnen. Motstander er Bjarg. Søndag 20.10 er det bortekamp mot Tertnes kl 2015.