Bli medlem →

Lyngbø / Frøya vartet opp med målfest

Anna Ozollapa viste scoringsform da Lyngbø/Frøya seiret 7-0 over Fyllingsdalen 3 i J16 2. divisjon, Avdeling 4.

Anna Ozollapa ga Lyngbø/Frøya en tidlig ledelse bare noen minutter ut i kampen, og Lyngbø/Frøya var på farten igjen etter bare seks minutter. De doblet ledelsen da samme spiller satte inn 2-0. Malene Gjertsen Selvik økte ledelsen for Lyngbø/Frøya da hun satte inn 3-0 ti minutter senere, og Enna Adora Maksic økte ledelsen da hun satte inn 4-0 etter 30 minutters spill. Like etterpå var hattricket et faktum for Anna Ozollapa. Det ble ikke scoret flere mål før pause. Lagene gikk i garderoben på stillingen 5-0.

Hjemmelaget dro ifra

Lyngbø/Frøya-angriperen scoret sitt fjerde mål da hun gjorde 6-0 noen minutter ut i andre omgang, og to minutter før slutt la Sara Honsiq på til 7-0 for Lyngbø/Frøya. Kort tid etterpå ble kampen avblåst. Oppgjøret endte dermed 7-0.

Tok steg på tabellen

Etter onsdagens kamp er Lyngbø/Frøya nummer fire på tabellen med tre poeng, mens Fyllingsdalen 3 er på niendeplass med null poeng.

Liam Squibb-Engelsen var dagens dommer.

Neste runde byr på spennende utfordringer for begge lag. Fyllingsdalen 3 spiller neste kamp mot Bremnes 1. mai, mens Lyngbø/Frøya prøver seg mot Nore Neset/Os 2 dagen etter.