Mai-fotballen avslutter med nok en glovarm lørdag. Heldigvis er Sandvikskaksene sponset av Porsche og har dermed råd til å vanne banen.

Remy Krasniqi, Modestas Vainikaitis, Even Vetås, Jon André Thue, Vegard Jørgensen, Sondre Kvalheim, Johan Fredrik Kvalheim, Helge Braut, Viljar Byrkjeland, Robin Vindenes, og Dennis Pettersen

Benken: Håkon Hodnefjell, Emil Voster, Ebraheem Missbah, Philip Hauge og. Andreas Helland

1. omgang

Lagene ser preget ut av varmen og spillet blir stort sett oppstykket i starten.

Sandviken har mest ball, men skaper lite.

Frøya blir farlig frempå de gangene en lang ball fra Krasniqi stusses i bakrom på en motsatt bevegelse.

På dette viset ender Vindenes opp nede ved hjørneflagget og får pirket ballen til Pettersen som finnerByrkjeland i feltet. Bursdagsbarnet er den du vil ha i akkurat denne posisjonen, men avslutningen går til side for stolpen.

Vi får også flere cornere i løpet av omgangen som Byrkjeland slår godt. Løpene i boks går litt for tidlig ved flere anledninger, men Braut får en stor sjanse med pannebrasken som dessverre går rett på keeper.

Helt på tampen av omgangen sovnes det i forsvar og Sandvikens storscorer Haugland tar ned en pasning på kassa og setter ballen inn bak Krasniqi etter et godt timet løp.

2. omgang

Sandviken er stresset og virker ustabile bakover. Byrkjeland gjør som han vil og skaffer flere korridorfrispark, som vi ikke klarer å utnytte. Samme mann kommer og til en ny stor mulighet når han driver innover i 16-meteren og prøver å vri ballen tilbake i nærmeste. Den nybakte 22-åringen setter ballen i mål fra ti meter 100 av 100 ganger på trening, men ikke i dag.

Vi fortsetter og presse på, og etter 70 spilte stresser innbytter Missbah Sandvikens forsvarere og får taklet ballen til Pettersen som står alene foran mål og setter 1-1!

Dessverre har vi ikke lært av Stordkampen og slipper inn minuttet etterpå, sløvt og amatørmessig.

Tiden går og de største sjansene kommer på dødball. Kampen preges av en stygg hodesmell mellom Thue og Haugland. Blod og svimmelhet er ikke noe å kødde med, ut med begge to.

Klokka går og Sandviken er en sjelden tur frampå. Frøyas forsvar blir altfor passive og tillater et langskudd imot. Sandvikens innbytter får lykketreff fra 20 meter, og limer kula utagbart i krysset.

Kollapsen fullføres når Sandviken får straffe langt uti overtiden etter en soleklar offside, bekreftet av Sandvikens hovedtrener, ikke mye hjelp å få.

Det ender dermed 4-1 og vi ligger på nedrykk.

Så mange store sjanser har vi ikke skapt i en kamp tidligere, men Sandviken utklasser oss på effektivitet.

Vi trenger sårt poeng hjemme mot bunnkamerat Loddefjord førstkommende lørdag. Kom på Kamp, gutta trenger det!