Bli medlem →

Pettersen hattrick og maktdemonstrasjon i siste kamp før ferien

• Skrevet

Stord 1 – 5 Frøya

Etter seieren mot Årdal står vi med like mange poeng som neste motstander Stord, kun skilt av målforskjell.

En klissvåt gressmatte venter, så gutta har kjøpt skruknotter på tilbud eller spurt naboen.

To endringer på laget fra sist og vi stiller slik:

Remy Krasniqi

Modestas Vainikaitis - Jan Olav Hånes - Jon André Thue - Vegard Jørgensen

Johan Fredrik Kvalheim - Viljar Byrkjeland - Sondre Kvalheim

Håkon Hodnefjell - Dennis Pettersen - Anders Joar Berge

Benken: Ebraheem Missbah, August Hartberg, Helge Braut, Robin Vindenes, Emil Voster, Philip Hauge, Kristoffer Kvalheim.

1.omgang

Banen er uforutsigbar etter en voldsom regnbyge rett før kampstart. De første ti minuttene blir derfor rimelig kaotiske, noe som passer Stord godt. De slår mye langt og får et par cornere.

Viljar, Dennis og Berge fungerer som en treer på topp og kombinerer til tider fint. Etter 21 minutter løsner det. Viljar finner Dennis ute til høyre som er full av selvtillit etter forrige kamp. Han sniker inn 0-1 fra skrått hold.

Dessverre har vi som tendens å slippe inn kort tid etter vi har scoret, noe som gjentar seg nok en gang. Vi egner ikke å hindre ett av mange innlegg som kommer på rappen og det står 1-1.

Heldigvis er Dennis i fyr og flamme nok en gang når han stanger inn 1-2 på corner få minutter etterpå.

Resten av omgangen svinger det frem og tilbake og det blir tungt på den løse matta. Men Remy, Olav og Jonholder tett og det står 1-2 til hvilen.

2.omgang

Viljar er i herjehumør som han så ofte er og finner nok en gang Dennis på høyresiden som i Cantonastil chipper inn hattricket sitt. Sørlandets svar på Benjamin Sesko feirer med en leken kneeslide nede ved cornerflagget. Jeg vil gjerne bruke Sørlandschips i et ordspill her, men kommer ikke på noen formulering.

Håkon Hodnefjell har hatt nok en god kamp og kommer til avslutningsposisjon fra høyrekanten sin. Han klinker ballen mot det lengste hjørnet hvor den nybakte hattrickisten Pettersen dukker opp og forsøker å stjele målet. Han legger dermed grunnlaget for sitt nye etternavn «greedy jesus». Målet krediteres til Hodnefjell.

Forsvaret fortsetter å holde unna og sisteskanse Krasniqi gjør en feberredning på en avslutning fra 1 meter! Nok en kjempekamp av målvakten.

Kriss og Ebra inn for Viljar og Dennis.

Helge inn for Fred

Håkon skaffer frispark til høyre for sekstenmeteren. Innlegget fra Moddi er hardt og presist. Innbytter Helge Braut finter bort sin markør og stanger inn 1-5.

Hartberg og Hauge kommer inn for, Berge og Sondre.

Vi vinner hele 1-5 og kaster oss i dusjen for å rekke ferja hjem.

To svært viktige seiere før sommerferien og vi klatrer opp på en niende plass.

God sommer til alle med Frøya i hjertet, vi er tilbake 10. august og tar imot Askøy på Tjønnen.